- Тоңазытқыш қондырғыларын құрастыру (PDF, 2.01 Mb)
- Технология критериального оценивания (PDF, 1.47 Mb)
- Тамақтану кәсіпорындарындағы жабдықтар (PDF, 3.27 Mb)
- Тамақтандыру кәсіпорындарының табысты (PDF, 1.81 Mb)
- Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті (PDF, 4.28 Mb)
- Тамақ өнеркәсібі ұйымдарының өнеркәсіптік (PDF, 3.44 Mb)
- Швейное производство (PDF, 275.29 Kb)
- Цифровой маркетинг (PDF, 170.14 Kb)
- Ұлттық асхана технологиясы (PDF, 7.57 Mb)
- Сөйлеудің даму негіздері (PDF, 1.56 Mb)
- Практические вопросы (PDF, 343.87 Kb)
- Педагогикалық менеджмент (PDF, 1.04 Mb)
- Педагогикалық іс-əрекетті (PDF, 3.3 Mb)
- Основы семейного воспитания (PDF, 1015.56 Kb)
- Организация педагогической практики (PDF, 916.13 Kb)
- Микробиология, тамақтану физиологиясы және (PDF, 2.44 Mb)
- Методика разработки учебного пособия в виде практикума «кейс-стади» (PDF, 2.09 Mb)
- Машиналар, аппараттар мен тамақ өнеркәсібінің (PDF, 3.61 Mb)
- Киім дизайнындағы материалтану (PDF, 8.1 Mb)
- Мамандығы «тоңазытқыш- компрессорлық» (PDF, 9.14 Mb)
- Мамандығы "Тігін өндірісі және киімдерді үлгілеу" (PDF, 7.79 Mb)
- Маркетинг и управление цепочками (PDF, 3.22 Mb)
- Мамандығы интерьер дизайны (PDF, 18.88 Mb)
- Дизайн-интерьера (PDF, 866.11 Kb)
- Көркемдік білім беру теориясы мен технологиясы (PDF, 1.5 Mb)
- Измерительные (PDF, 2.25 Mb)
- Емдік және мектеп тамақтануы үшін арнайы (PDF, 2.83 Mb)
- Мəнерлеп оқу дағдыларын дамыту (PDF, 2.99 Mb)
- Қарапайым математикалық ұғымдарды оқыту (PDF, 1.94 Mb)
- Критериалды бағалау технологиясы (PDF, 1.52 Mb)
- Дене дайындығының негіздері (PDF, 2.9 Mb)
- Педагогикалық менеджмент (PDF, 1.04 Mb)
- "Тігін өндірісі және киімдерді үлгілеу" (PDF, 12.66 Mb)